McCormick

Grensverleggende ontwerpen en de toepassingen van betrouwbare technologie zijn kenmerkend voor McCormick.

« Alle dealerschappen

McCormick X 7.6

McCormick X7.6: Superieur design voor maximaal comfort en productiviteit

Met een modern motorkap en cabine ontwerp met een stijlvolle en agressieve look, de nieuwe ‘PRO DRIVE’ transmissie en de bewezen ‘BETAPOWER’ motoren, is de nieuwe McCORMICK X7.6 is klaar om aan de uitdagingen van de veeleisende hedendaagse agrarische sector te voldoen. 

Betrouwbare krachtbron

De X7.6 serie bestaat uit drie modellen,  X7.660, X7.670 en X7.680 die voorzien zijn van de nieuwe 6,7 ltr FPT 'Betapower Fuel Efficiency' zescilinder turbo motoren met common rail injectiesysteem. De nieuwe motoren voldoen aan de Tier 4 Interim emissie-eisen met behulp van het SCR-systeem, een uitlaatgas nabehandelings technologie die de uitstoot vermindert, zonder afbreuk te doen aan prestaties van de motor. De X7.6 erft van zijn voorgangers het robuuste gietijzeren chassis waarin de motor opgehangen is, en wat helpt om het geluid en trillingen in de cabine te verminderen. 

Comfort en productiviteit

De "PRO DRIVE" transmissie met 24 versnellingen in zes groepen biedt een viertraps Powershift en is voorzien van een gerobotiseerde groepenschakeling en een aan de stuurkolom gemonteerde hydraulische omkeerschakeling. De transmissie wordt elektronisch bediend via drukknoppen op de multifunctionele armleuning van de luchtgeveerde stoel. Kruipversnellingen (40 + 40) zijn beschikbaar, juist voor de meer specialistische werkzaamheden bij lage snelheden zoals oogsten of zaaibedbereiding. 

De elektro-hydraulisch inschakelbare aftakas heeft standaard vier snelheden 540 / 540E / 1000 / 1000E tpm. De elektronische besturing van de aftakas zorgt altijd voor een vlottte en gemoduleerde inschakeling. 

Top prestaties

Het closed-center hydraulisch systeem is een nieuw ontwerp en bevat geavanceerde functies voor een hogere efficiëntie en een maximale betrouwbaarheid. Het systeem is uitgerust met een variabele pomp met een opbrengst van maar liefst 123 ltr / min voor alle hydraulische functies en tot zes elektro-hydraulische regelventielen. 

De elektronisch geregelde hefinrichting met trekkrachtregeling via de hefarmen heeft een maximaal hefvermogen van 9.300 kg en maakt een nauwkeurige controle van het werktuig het mogelijk. Een radarsensor is optioneel ook beschikbaar voor die werkzaamheden waar de werkelijke rijsnelheid is vereist; dit kan ook worden gebruikt om bij moeilijke grondcondities het trekvermogen te verbeteren en de wielslip te verminderen. 

Voor een nog bredere inzetbaarheid kan de trekker voorzien worden van een fronthef (tot 3.500 kg) en een frontaftakas. Met de onafhankelijk geveerde vooras met 55 ° stuurhoek, is de trekker zeer goed te manoeuvreren, zeker in krappe ruimtes. De 'PREMIERE CAB' is het echte high-tech controle centrum, speciaal ontworpen om de bestuurder een veilige, functionele en ergonomische werkomgeving te beiden.  De logisch geplaatste bediening zorgt voor een maximaal comfort en bedieningsgemak. 

 

 

 

McCormickX7.6

Sporting’ een moderne kap en cabine ontwerp met een stijlvolle en agressieve look, een nieuwe 'PRO DRIVE" transmissie en bewezen " BETAPOWER " motoren, de nieuwe McCORMICK X7.6 is klaar om de uitdagingen van een steeds meer concurrerende agrarische economie te voldoen. Het assortiment bestaat uit drie modellen - de X7.660, de X7.670 en de X7.680 - aangedreven door de nieuwe 6,7-liter 'Betapower Fuel Efficiency' 24-kleps zescilinder turbo motoren met Common Rail injectiesysteem.

De nieuwe motoren voldoen aan de Tier 4 Interim emissie-eisen met behulp van het SCR-systeem, een uitlaatgas nabehandeling technologie die uitlaatgassen uitstoot vermindert, zonder afbreuk te doen aan prestaties van de motor. De X7.6 erft van zijn voorgangers is de robuuste gietijzeren chassis waarin de motor ondersteunt, helpt om effectief lawaai en trillingen te verminderen in de cabine. De "PRO DRIVE" transmissie met 24 versnellingen in zes reeksen biedt een vier-snelheid on-the-go powershift en is voorzien van een gerobotiseerde bereik schakelen en een stuurkolom gemonteerde hydraulische omkeerschakeling.

De versnellingsbak wordt elektronisch via drukknoppen op de multifunctionele armleuning van de luchtgeveerde stoel gecontroleerd. Een kruipsnelheid eenheid is beschikbaar als een optie om voorwaarts te bereiken 40 en 40 versnellingen achteruit. De electrohydraulische inschakelbare aftakas achter is voorzien van een omkeerbare as met 6 of 21 splines dat vier snelheden 540/540E/1000/1000E tpm levert.