McCormick

Grensverleggende ontwerpen en de toepassingen van betrouwbare technologie zijn kenmerkend voor McCormick.

« Alle dealerschappen

McCormick X 4

Compact, krachtig en veelzijdig.

De X4-serie is een nieuwe toevoeging aan de McCormick trekker familie die ontworpen is om de CX-L en CL-serie te vervangen door een enkele meer veelzijdige serie. Met de X4 heeft McCormick een compleet nieuwe laag en middelhoog vermogen segment trekkers. 

De serie bestaat momenteel uit drie modellen van 90 tot 107 pk, aangedreven door 3.6 ltr Tier 4 Interim-motoren. Deze zal worden aangevuld met drie andere modellen van 61 tot 75 pk, uitgerust met geavanceerde 2,9 ltr motoren die voldoen aan de Tier 4 Final emissie eisen. 

Veelzijdige uitrusting

De X4-serie is voorzien van de nieuwe McCormick familie styling. Naast een compact design en moderne look, kunnen deze trekkers worden uitgerust in een verscheidenheid van configuraties. Van basis instapmodel trekker tot full-option model: alle  mogelijkheden zijn aanwezig om in de specifieke behoeften van de klant te voldoen. 

Belangrijke kenmerken zijn een nieuwe cabine met vier stijlen en een gloednieuwe 16 + 16 transmissie met kruipversnelling. Ook is er de keuze voor een power shuttle hydraulische omkeer, hi-lo powershift, elektro-hydraulisch inschakelbare aftakas met twee snelheden, en een topsnelheid van 40 km/h met eco-mode voor extra brandstofbesparing. 

Extra power

Om de trekker nog completer te maken is er de mogelijkheid het hydraulisch systeem extra power te geven met een pomp van 57 ltr/min, hulphefcilinders voor een hefvermogen van maar liefst 3.900 kg en een elektronisch bediende hefinrichting. 

McCormickX4