McCormick

Grensverleggende ontwerpen en de toepassingen van betrouwbare technologie zijn kenmerkend voor McCormick.

« Alle dealerschappen

McCormick X 7.4

McCormick X7.4: Ultiem design, prestaties en comfort

McCormick trekkers weerspiegelen de passie van degenen die betrokken zijn bij de productie van deze trekkers. Het is vanuit deze passie dat de X7.4 werd geboren.

X7.4 serie trekkers bieden et ultieme in design, technologie, comfort voor bestuurder en in productiviteit. 

De drie modellen, X7.440,X7.450 en X7.460 zijn voorzien van de nieuwe zelfdragende FPT 4,5 ltr vier cilinder CR TAA turbomotoren met common rail injectiesysteem, met vermogens van 143 tot 175 pk. Deze moderne motoren voldoen aan de Tier 4 Interim emissie-eisen met behulp van het SCR-systeem, een uitlaatgas nabehandelings technologie die uitstoot vermindert, zonder afbreuk te doen aan de prestaties van de motor. De X7.4 serie trekkers hebben een verschillende wielbasis die bijdraagt aan de stabiliteit en de wendbaarheid maximaliseert. 

Comfort en productiviteit

De 'PRO DRIVE' transmissie met 24 versnellingen in zes groepen heeft een viertraps powershift en is voorzien van elektro-hydraulische omkeer. De transmissie wordt elektronisch bediend via drukknoppen op de multifunctionele armleuning en beschikt over een 'Autoshift' functie, voor een soepele en eenvoudigere bediening in het veld of tijdens transport. Kruipversnellingen (40 + 40) zijn beschikbaar, juist voor de meer specialistische werkzaamheden bij lage snelheden zoals oogsten of zaaibedbereiding. 

De elektro-hydraulisch inschakelbare aftakas heeft vier snelheden 540 / 540E / 1000 / 1000E tpm. De elektronische bediening van de aftakas zorgt altijd voor een vlotte gemoduleerde  inschakeling. 

Top prestaties

Het closed-center hydraulisch systeem bevat geavanceerde functies voor een hoge efficiëntie en maximale betrouwbaarheid. Het systeem is uitgerust met een variabele pomp met een opbrengst van maar liefst 123 ltr / min voor alle hydraulische functies en tot zes elektro-hydraulische regelventielen. 

De elektronisch geregelde hefinrichting met trekkrachtregeling via de hefarmen heeft een maximaal hefvermogen van 6.000 kg en maakt een nauwkeurige controle van het werktuig het mogelijk. Een radarsensor is optioneel ook beschikbaar voor die werkzaamheden waar de werkelijke rijsnelheid is vereist; dit kan ook worden gebruikt om bij moeilijke grondcondities het trekvermogen te verbeteren en de wielslip te verminderen. 

Voor een nog bredere inzetbaarheid kan de trekker voorzien worden van een fronthef (tot 3.500 kg) en een frontaftakas. Met de onafhankelijk geveerde vooras met 55 ° stuurhoek, is de trekker zeer goed te manoeuvreren, zeker in krappe ruimtes. De 'PREMIERE CAB' is het echte high-tech controle centrum, speciaal ontworpen om de bestuurder een veilige, functionele en ergonomische werkomgeving te beiden.  De logisch geplaatste bediening zorgt voor een maximaal comfort en bedieningsgemak. 

McCormickX7.4