McCormick

Grensverleggende ontwerpen en de toepassingen van betrouwbare technologie zijn kenmerkend voor McCormick.

« Alle dealerschappen

McCormick X 50 m

McCormick heeft een nieuwe tractor familie, namelijk de Tier 4 Interim X50m serie aan het assortiment toegevoegd als opvolger van de populaire C-Max-serie. De X50m is verkrijgbaar in drie modellen, te weten 20,30 en 40 met vermogens van 85 tot 102 pk. Deze pk's worden geleverd door een innovatieve Perkins 854E-E34TA (Tier 4 Interim) 3,4 ltr, vier cilinder motor met turbo aftercooler en common rail injectiesysteem. De technologie van deze nieuwe motoren biedt aanzienlijke verbeteringen op het gebied van vermogen, koppel en verbruik.

Transmissie

De mechanische transmissie wordt geleverd met 4 snelheden en 3 groepen (12 + 12) en kan gecombineerd worden met kruip of een overdrive. Op alle modellen is de mechanische omkeerschakeling gunstig gelegen, aan de linkerkant van de bestuurder. Dit om soepel en gemakkelijk van rijrichting te kunnen veranderen.

Comfort

De introductie van de nieuwe motor draagt bij aan een algehele restyling van het gamma, met de motorkap als duidelijkste voorbeeld van het nieuwe familie gevoel. Ook het cabine interieur is vernieuwd om een betere ergonomie en het beste comfort te kunnen realiseren. De nieuwe X50m serie wordt geleverd in twee- en vierwielaandrijving, in de cabine of platform versie, als standaard en als High Clearance uitvoering. X50m: voor een zo groot mogelijke veelzijdigheid en gebruik in alle omstandigheden.

McCormickX50M