McCormick

Grensverleggende ontwerpen en de toepassingen van betrouwbare technologie zijn kenmerkend voor McCormick.

« Alle dealerschappen

McCormick V/F-N

Grensverleggende ontwerpen en de toepassingen van betrouwbare technologie zijn kenmerkend voor McCormick. Dit komt tot uitdrukking in alle modellen door de jaren heen, bij zowel compacte als zware trekkers. Maar ook als het gaat om smalspoortrekkers zet McCormick met de V/F-N serie opnieuw de norm.

Minimale breedte voor maximale inzetbaarheid
Met een minimale breedte van 1140 mm is de V/F-N serie uitermate geschikt voor de smalle wijn- en boomgaard. Maar ook in de tuinbouw heeft u met deze wendbare McCormick de beschikking over een betrouwbare en bedrijfszekere machine.
Door de ideale verhouding van gewicht en vermogen wordt de V/F-N ook steeds vaker door hoveniersbedrijven ingezet voor bijvoorbeeld transport, grondbewerking en voorladerwerk.

Kracht om te vertragen of te versnellen
Deze trekker wordt geleverd met een betrouwbare krachtbron die goed is voor 90 pk. Vermogen dat u perfect kunt doseren met een mechanische en soepel schakelende versnellingsbak. U heeft de beschikking over 24 versnellingen vooruit en 12 versnellingen achteruit. Een kruipbak is als optie verkrijgbaar.

Comfort voor de bestuurder
Het bestuurdersplatform voldoet aan de eisen en wensen van de meest kritische bestuurder. U heeft de keuze uit een versie met of zonder cabine.

McCormickVF/N