McCormick

Grensverleggende ontwerpen en de toepassingen van betrouwbare technologie zijn kenmerkend voor McCormick.

« Alle dealerschappen

McCormick X 2

Vernieuwing en innovatie past in de traditie van het merk dat als grondlegger gezien kan worden van de hedendaagse gemechaniseerde landbouw. Met de X2 bouwt McCormick verder op deze traditie. De X2  is een unieke trekker voor het ultracompacte segment. Deze trekker is speciaal ontwikkeld voor een breed scala aan werkzaamheden. De X2 dankt het succes aan de compacte afmetingen en uitgebreide specificaties in combinatie met een passend vermogen.

Schone moderne motoren
McCormick heeft bij de X2 gekozen voor de nieuwe generatie Yanmar TNV 3- en 4-cilinder motoren. U heeft de keuze uit motoren met een oplopend vermogen van 35 tot 55 pk. Het zijn motoren die veel te bieden hebben. U kunt rekenen op hoge prestaties, een verbeterde brandstofefficiëntie, lage ruis, hoog koppel back-up en minder uitstoot. De 4-cilinder turbomotor met 16 kleppen levert uitzonderlijke prestaties.

Betrouwbare transmissie
De McCormick X2 beschikt standaard over een 12/12 transmissie met een gesynchroniseerde omkeerschakeling. Dankzij een optionele kruipbak (16/16) zijn snelheden van 220 m/h tot 35 km/h mogelijk. bedieningsknoppen bevinden zich onder handbereik en zijn logisch geplaatst waardoor u lekker kunt werken. Met een als optie verkrijgbare kruipbak vergroot u de mogelijkheden van deze ultracompacte trekker.

McCormick/X2