McCormick

Grensverleggende ontwerpen en de toepassingen van betrouwbare technologie zijn kenmerkend voor McCormick.

« Alle dealerschappen

McCormick X 7.6 / 7.4 VT Drive

De nieuwe X7 VT-Drive-tractoren bieden de ultieme stijl, technologie, comfort voor de machinist en de productiviteit. Vijf modellen in het gamma zijn allemaal aangedreven door de nieuwe Betapower Fuel Efficiency vier-en zes-cilinder turbo motoren met multivalve technologie en common rail injectiesysteem. Deze motoren voldoen aan de Tier 4 Interim emissie-eisen met behulp van het SCR-systeem, een uitlaatgas nabehandeling technologie die uitlaatgassen vermindert, zonder afbreuk te doen aan de motorprestaties. De X7 modellen met VT-Drive continu variabele transmissie voorzien van vijf motoren met vermogens van 136, 150 en 166 pk voor de vier cilinder en van 172 en 181 pk voor de zes cilinder.

De VT-Drive transmissie is een continu variabele transmissie (CVT) die een oneindig aantal van de snelheid ratio geeft van nul tot de maximale snelheid die in het land van gebruik. Beide transmissies zijn voorzien van een omkeershuttle en worden elektronisch geregeld via drukknoppen gelegen op de multifunctionele armleuning. De elektro-hydraulische aftakas is voorzien van een as met het verstrekken van 6 of 21 spiebanen en biedt vier snelheden van 540 / 540E / 1000 / 1000E tpm. De elektronische besturing van de PTO zorgt altijd voor een soepele en gemoduleerde implementeren start-up. Het systeem bevat ook PTO kopakkermanagement op te heffen implementeren aandrijflijn schade bij het verhogen van de machine De X7 VT-Drive-modellen zijn leverbaar met closed-center hydraulisch systeem met variabele cilinderinhoud pomp. De elektronisch geregelde hefinrichting met ontwerp-sensing op de trekstangen zorgt voor een maximaal hefvermogen van 9300 kg en zorgt voor een nauwkeurige controle van de inrichting.

Een radarsensor is ook beschikbaar voor operaties waar de ware snelheid over de grond nodig is, kan dit ook worden gebruikt in moeilijke grondcondities te trekvermogen te verbeteren en de wielslip. Een fronthef met een capaciteit tot 3500 kg en een front PTO zijn optioneel. Lift & Lagere switches zijn voorzien aan de voorzijde om te helpen bij het aansluiten of loskoppelen voorzijde werktuigen. De vooras, hetzij stijf opgehangen of onafhankelijk geveerd beschikt over een 55 ° stuurhoek, het verstrekken van een uitstekende wendbaarheid in kleine ruimtes.

De Premiere Cab is een echte high-tech control center dat kan de bestuurder op de trekker te werken met een maximum aan gemak en comfort. De cabine is voorzien van een Data Screen Manager (DSM), standaard op de VT-Drive-modellen, en een 12 "touchscreen monitor die laat de bestuurder om de prestaties en de functies van zowel de trekker te beheersen en te implementeren (ISOBUS, satellietgebaseerde geleidingssysteem etc. ). De cabine-interieur biedt de bestuurder een volledig geluiddicht, functionele ergonomische werkomgeving en een hoogwaardige, automotive-grade pasvorm en afwerking die verdere versterking van de rijcomfort

McCormickX7VT