McCormick

Grensverleggende ontwerpen en de toepassingen van betrouwbare technologie zijn kenmerkend voor McCormick.

« Alle dealerschappen

McCormick F

McCormick F-Serie

McCormick is van oudsher het merk dat in elke klasse het meest te bieden heeft. Een sprekend voorbeeld is de F-serie. Het zijn trekkers met een robuuste en stoere uitstraling die stuk voor stuk passen in de traditie van het merk. De nieuwe neus van de F-serie benadrukt het unieke en onderscheidende karakter van deze serie speciality trekkers. Maar ook voor u als bestuurder heeft de F-serie een aantal eigenschappen die u meteen zult waarderen.

Veel vermogen, weinig onderhoud
De McCormick F-serie is uitgerust met een Perkins 4-cilinder motor. Een krachtige motor die goed is voor een lang en probleemloos leven. Het zijn motoren die bovendien weinig onderhoud nodig hebben. De F-serie wordt geleverd met een breed motorenprogramma, van 74 pk oplopend tot 102 pk. Daarmee heeft u de zekerheid dat er altijd een uitvoering is die precies aansluit bij uw wensen.

Breed inzetbaar dankzij de smalle basis
Bij de F-serie laat McCormick zien dat het in staat is om binnen een concept drie dingen tegelijkertijd te realiseren. Om te beginnen zijn het trekkers met een eigen en herkenbare uitstraling. Het zijn trekkers met veel vermogen. En tenslotte zijn het trekkers met een smalle basis. U heeft de keuze uit drie uitvoeringen die specifiek zijn voor een bepaald werkgebied. De F-F is met zijn minimale breedte van 1.319 mm uitermate geschikt voor de smalle boomgaard.

McCormickF