Dealerschappen

Bogballe

De Deense machinefabrikant Bogballe is wereldwijd een van de grootste leveranciers van kunstmeststrooiers. De strooiers van Bogballe blinken uit in hoge kwaliteit, maximale precisie en optimaal gebruikersgemak.

Producten

Calf-O-Tel

CalfOTel is het opfoksysteem voor kalveren, zowel voor de individuele- als groepshuisvesting, gekenmerkt door goede kwaliteit, waarbij het kalf en de gebruiker centraal staan, immers Happy Calf = Happy Farmer.

Producten

CRYSTALYX

Achter de naam CRYSTALYX verbergt zich een hoge kwaliteit aan voedingssupplementen, geproduceerd op basis van gedehydrateerde melasse en plantaardige vetten (omega 3 en 6). Dit geheel is thermisch gekookt. Doordat deze likking zeer energierijk is stimuleert deze het pensmetabolisme wat de stofwisseling en voedselvertering bevordert. Door het uitstekende niveau van opname biedt CRYSTALYX een ideale combinatie van hoge kwaliteit aan energie, mineralen,spoorelementen en vitaminen.

Producten

DIBO

Producten

Dieci

DIECI produceert voertuigen en machines voor de industrie, de bouwsector en de landbouw. Zij is al meer dan 40 jaar actief in deze markt. Het bedrijf heeft drie belangrijke prioriteiten: Kwaliteit, veiligheid en permanente innovatie; allemaal gericht op het bieden van maximale klanttevredenheid. Dieci, nu behorend tot de leiders op de wereldmarkt, is een van de weinige bedrijven, die actief is op het gebied van het vervaardigen van verreikers. DIECI beschikt nu over een breed en compleet assortiment dat voldoet aan alle eisen van de hedendaagse gebruiker. Zo zijn alleen al voor de verreikers meer dan 100 modellen leverbaar en zo'n 30 verschillende chassis

Producten

Ebbers Wandfolieklem

Ebbers Wandfolieklem

Producten

FELLA

Fella staat met trommelmaaiers, schijvenmaaiers, schudders en zwadharken voor kwaliteit en capaciteit in groenvoertechniek. De sleutelwoorden hierbij zijn betrouwbaarheid en eenvoudige bediening.

Producten

GRANIT Quality Parts

Producten

Henken

Henken Klauwbekapboxen ontwikkelt en fabriceert boxen geschikt voor klauwverzorging bij rundvee. In deze continu veranderende markt heeft Henken een sterke positie opgebouwd die gebaseerd is op innovatie, kwaliteit en service. Met de boxen van Henken bent u verzekerd van een stuk degelijkheid en betrouwbaarheid. Door de lage kosten en de hoge bedrijfszekerheid, is een Henken klauwbekapbox een goede investering.

Producten

Holaras

Sinds 1911 is Hoopman Machines B.V. uit Aalten fabrikant van de -holaras- machines. Er worden machines geproduceerd en ontwikkeld voor de landbouw, akkerbouw, uienverwerking, industrie en biogas. Naast de standaard machines in het assortiment, hebben veel van deze machines de mogelijkheid om ze naar eigen wens uit te breiden met de mogelijke opties.

Producten

Jonsered

Producten

Kranzle

Wij zijn dealer van Kranzle hogedrukreinigers. Kranzle fabriceert hoogwaardige warmwater en koudwater hogedrukreinigers. Deze hogedrukreinigers zijn verkrijgbaar op diesel, krachtstroom, 230V en kenmerken zich door de lange levensduur, betrouwbaarheid, gemak en hoogwaardige kwaliteit.

Producten

Lucas

Lucas G Veevoeder expert Onze ervaring en vaardigheden hebben ons in staat gesteld om een van de toonaangevende merken van veehouderijmachines te worden. We zijn er trots op te zijn voortdurend innoveren om u oplossingen te brengen die aan uw eisen voldoen. We zijn toegewijd aan het testen van 100% van onze machines om u functionaliteit en betrouwbaarheid te garanderen door jaren van intensief gebruik. We zijn vastbesloten om u te dienen met betrouwbare producten en kwaliteit, zodat LUCAS G. u veel succes kan brengen in uw prestatiedoelen.

Producten

McCormick

Grensverleggende ontwerpen en de toepassingen van betrouwbare technologie zijn kenmerkend voor McCormick.

Producten

Rabe

Rabe heeft een groot scala aan werktuigen voor hun eindgebruikers. Dit valt onder te verdelen in: Wentelploegen gedragen of half- gedragen, Schijveneggen, Rotorkopeggen, Zaaimachines, Kunstmeststrooiers, Cultivatoren en Zaaibedbereidingsmachines

Producten

Roosterwals

Met het unieke wals-schuif principe van de elektrische rooster-WALS verbetert u de klauwgezondheid van uw koeien, door een goede hygiŽne in de koeienstal.

Producten

Samasz

SaMASZ is in de voorhoede van de fabrikanten van landbouwmachines in Europa. Wij zijn een solide bedrijf met ambities in innovaties en constante streven naar de ontwikkeling. Echter, deze waren niet de bovenstaande voordelen die een beslissende rol gespeeld in ons succes. Zijn ware fundament was een droom die ontstond in het hart van de Ingenieur Antoni Stolarski, oprichter van het bedrijf.

Producten

Saphir

Het merk Saphir staat voor praktisch, robuust en bewezen technologie op het gebied van grasland apparatuur, grondbewerking, evenals boerderij, industrieel en gemeentelijke toepassingen

Producten

Thaler

Het huidige assortiment laders zit in het vermogenstraject van 16 tot 44,8 kW en een breedte varierend van 0,88 tot 1,5 meter. Voor elke toepassing is dus de juiste machine beschikbaar. Thaler onderscheidt zich door een robuuste bouw, het hoge hefvermogen, de enorm krachtige opbreekkracht, de optimale stabiliteit en de hoge bodemvrijheid. Sinds 2013 heeft Thaler ook een verreiker in het programma.

Producten